Mila İnşaat Dekoraasyon

Mila İnşaat Dekoraasyon Proje San. Tic. Ltd. Şti.

Bahçelievler Mah. E-5 Karayolu 1.Yanyol Cad.
Serander Plaza No:36 Kat:3 34893
Pendik-İstanbul

Eposta : milamimarlik@gmail.com

Telefon: +90 216 390 73 00 (pbx)
Fax: +90 216 390 69 29

http://milainsaat.com/

Mila Mimarlık, Mimar | Şehir Bilimci Mehmet OSMANLIOĞLU tarafından 1983 yılında İstanbul’da proje hizmetlerine başlamıştır. 1995 yılından günümüze tecrübeli proje ve inşaat grubuyla yenilenip güçlenen firmamız, alanında öncü ve sanatsal nitelikli çok sayıda projenin, tasarım, uygulama ve danışmanlığını üstlenmiştir.

Mila Mimarlık, sanatsal mimari yapılar, küllîye ve kentsel tasarımları geliştirmeye odaklanan bir mimarlık ofisidir. Kuruluşundan itibaren hedeflediği yüksek ideal neticesinde kısa zamanda büyük mesafeler kat etmiş olan grubumuz, ciddiyet ve dürüstlük ilkesinden ayrılmadan, projelerini zamanında, eksiksiz ve sorunsuz bir şekilde, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak başarıyla gerçekleştirmiştir.

Mila Mimarlık, fikir safhasından iş teslimine kadar, farklı nitelik ve büyüklükteki tasarımlarıyla müşteri ihtiyaçlarına cevap verebilmek için, farklı disiplinlerle çözüm ortaklığı sağlayarak, bütünsel hizmet veren bir organizasyon yapısına ulaşmıştır. Güçlü kadrosu ve sanatsal yetkinliğiyle öne çıkan mimari ekibimiz; ortak çözüm üreten statik, mekanik ve elektrik mühendislik, peyzaj ve iç mimarlık gruplarıyla mükemmele yaklaşmayı hedefleyen proje hizmetleri vermektedir.

Mila Mimarlık; 35 yılı aşan iş tecrübesiyle yurt içi ve yurt dışında farklı nitelikteki abidevî yapıları projelendirmektedir. Son dönemde Selçuklu-Osmanlı Mimarisini esas alan çağdaş ve özgün çözümlemeleriyle cami, küllîye, Selçuklu Evleri, Geleneksel Türk Konut Mimarisi, anıt mezar, taklı şehir kapıları ve saat kulesi gibi abidevî eserlerin proje ve uygulamalarına devam etmektedir.

Ayrıca Kontrol Edin

Amaratlı Çatı Sistemleri

Amaratlı Çatı Sistemleri Web Sitesi www.amaratlioluk.blogcu.com Telefon: 0532 496 48 36 Firmamız; Amaratlı Çatı Sistemleri …